Deeva on loistava, jumalainen olento ilmentäen

joko hyvää

tai pahaa;

tai ei kumpaakaan.
Deevan vinkki:

Puita voi myös halata ja niille voi jutella.Etsi itsellesi
sopiva puu (tai ehkäpä puu löytääkin sinut),
koska jokaisella puulla on ihan oma persoonansa
ja säteily.

Ne ovat samalla tavalla yksilöitä kuten te ihmisetkin.

Deevan mielipidettä lennähti kuuntelemaan pikkuruinen auringon enkeli. Se yritti sanoa pari viisasta sanaa puiden hoitamisesta, mutta eihän deeva mitään kuullut, sen mieli oli jo aika päiviä sitten lentänyt puista kukkiin ja nyt oli  kielo kaikki kaikessa.

 

 

 

 

Sofielin tehtävä taivaassa on pitää sieluista kirjanpitoa.
Hänen rekistereistä löytyvät ajan tasalla olevat tiedot elävistä ja kuolleista.
Todennäköisesti karman enkeli Omael ja enkeli Gabriel (vastaa myös uudelleen syntyvien valikoimisesta) kuulevat ensin Sofielia.
Sitten tapahtuu ratkaisu, kenen sielu on nyt vuorossa
jatkaa maanpäällistä elämää.

 

 


 

Hän on myös enkeli, joka hellien luontoa vaalii:
kukkasia, pensaita, puita...vettä...

Hän kehottaa ihmisiä ottamaan oman vastuunsa ympäristöstä,
jotta kaikilla tänne jo syntyneillä, kuten myös tulevilla

olisi hyvä olla.

 

 

 

Polku Metsään....


katso niin Näet

Salaisten satujen metsän,
jossa unet todeksi käyvät;
niin mustat kuin valkeat,

sinne polkukin jossain on, vaan
tuota unten tietä vain harva koskaan
puhtain mielin kulkea uskaltaa.


 

 

Sillä tiedä, että

vain enkelin suojassa voivat askeleet turvassa loitsujen metsään taivaltaa.
 

 

 

 

Teknologian ajan ihmiset ovat siksi vieraantuneita luonnollisesta ympäristöstään, että vain ani harva kykenee aistimaan deevojen olemassaolon.

He ovat luonnon hengettäriä, jotka yrittävät korjata ihmisen aiheuttamat vauriot.

Usein nämä vauriot johtuvat silkasta välinpitämättömyydestä, laiskuudesta.  

 

Luonto kyllä ymmärtää ihmisen perustarpeet saada ruokaa, lämpöä ja turvallisen tavan asua, koska tässä vaiheessa homo sapiensin kehitystä paluu luolamiesten aikaan on naurettava fantasia.

Deevat ainoastaan pyytävät kohtuullisuutta käytettäessä luonnon antimia, sekä luonnon terveydestä huolehtimista.

 

Deevat, Sofiel kera muiden enkeleiden,
he kaikki taistelevat luonnon tuhoutumista vastaan
vihollisena ihmisen häikäilemättömyys sekä ahneus.

 

 

 

 

 Deevan kotipuu

Varoitus: sahaaminen ja kaikki puuhun ja sen ympäristöön kohdistuva ilkeys kielletty.

 
Deevan koti on syvällä metsän siimeksessä,

joskus hän loikoilee lehden päällä

auringon lämmössä nauttien.

Öisin hänet aistii valojen välkkeenä,

tuulen väreenä tyynessä yössä.

  

Hän on hengetär, luonnon puhdas suojelijatar.

 

 


 ... Miksi nuo tuossa, ihmiset ovat omituisia. En minä Deeva, jaksa ymmärtää.
Puilla on sosiaaliset verkostot

 

Tiistai 2.2. 2016 Iltalehti


Puut huolehtivat toisistaan ja erityisesti jälkikasvustaan.

 

Ne kommunikoivat keskenään ja auttavat,
jos kaverilla on ongelmia.


 

Puut pitävät huolta toisistaan.
Ne syöttävät muun muassa ravinteita heikommille
.

 

Puiden salattu elämä (Das geheime Leben der Bäume) on ollut Saksassa kirjallinen sensaatio. Entisen valtion metsänhoitajan Peter Wohllebenin tietokirjaa on myyty jo reilut 320 000 kappaletta ja käännös on tekeillä 19 kielelle.

Biologit ovat jo kauan tienneet, että puut tekevät juuriliitoksia, joiden avulla ne vaihtavat ravinteita ja kommunikoivat keskenään esimerkiksi siitä koska tiputtaa lehdet.

Puut oppivat ja muistavat. Ne hoitavat sairaita naapureitaan. Ne varoittavat toisiaan sienirihmastojen kautta kulkevilla sähkösignaaleilla. Yhteisöissä puut elävät lähes poikkeuksetta pitempään kuin erakot.

Wohlleben opiskeli metsänhoitajaksi ja aloitti työskentelyn Rheinland-Pfalzin osavaltion metsähallinnossa 1987. Teollinen metsänhoito ei kuitenkaan ollut lähellä hänen sydäntään.

Hän alkoi opiskella omatoimisesti lisää puiden elämästä, asioita joita metsänhoitokoulussa ei opetettu.
 

Kaveria ei jätetä

 

Wohlleben vieraili vanhoissa metsissä Sveitsissä ja Saksassa. Niissä kasvoi isoja, vanhoja puita. Metsiä hoidettiin rakkaudella ja puistakin tuli arvokkaampia.

- Kun metsänomistajat halusivat ostaa auton, he kaatoivat kaksi puuta. Tehometsissä kahdella puulla voi ostaa pitsan, kertoo Wohlleben New York Timesin haastattelussa.

Wohlleben yritti suostutella työnantajansa käyttämään pehmeämpiä menetelmiä, muun muassa käyttämään puun korjuussa hevosia isojen maaperää vaurioittavien metsäkoneiden sijaan. Työnantaja ei vakuuttunut. Lopulta Wohlleben päätti erota työstään.

Muutaman vuoden jälkeen hänet kuitenkin kutsuttiin takaisin ja nyt kirjan myötä hänestä on tullut kansallinen kuuluisuus.

Puiden salattu elämä on ollut kuukausia Saksan tietokirjojen myyntilistan ykköspaikalla. Suuri yleisökin tietää nyt, että puut ovat sosiaalisia olentoja.

-Käytän tarkoituksella hyvin inhimillistä kieltä. Tieteelliset termit poistavat tunteen ja ihmiset eivät enää ymmärrä mitä tarkoitetaan. Kun sanon, että puut imettävät lapsiaan, kaikki ymmärtävät heti, mistä puhun.

Tehometsissä puut on istutettu kauemmaksi toisistaan, jotta ne kasvaisivat nopeammin. Samalla kasvaa riski, että ne eivät voi olla yhteydessä sosiaaliseen verkostoonsa. Se estää puiden luontaisten puolustusmekanismien toimintaa.

-Puut ovat ystäviä keskenään. Usein näkee, että vierekkäisten puiden isot oksat kasvavat poispäin toisistaan. Näin ne eivät varjosta kaveria, sanoo Wohlleben.

Joillekin puiden tavoista ei ole löydetty biologista selitystä. Puut saattavat esimerkiksi pitää aikoja sitten kaadetun kaverinsa kannon hengissä syöttämällä siihen ravinteita.


Puut pystyvät kommunikoimaan keskenään muun muassa siitä koska kannattaa pudottaa lehdet 

 

 

 

Maailma selviytyy, koska kaikki tulee uudistumaan.

 

Tähtitieteeseen perustuen on laskettu "kalojen ajan" olevan loppumaisillaan ja uuden, "vesimiehen ajan" olevan juuri alkamassa. Se tapahtuu Auringon ollessa kevätpäivän tasauksen aikana vesimiehen tähtikuviossa. Tismallista hetkeä, jolloin Aurinkomme todella on ratkaisevassa paikassa on vaikea mitata, siksi uuden ajan alkamisajankohta voidaan ainoastaan arvioida.

 

Uusi aika suvaitsee yksilöllisyyttä pyrkien kehittämään jokaisesta ihmisestä löytyvää hyvyyttä ja lahjakkuutta; samalla ihminen oivaltaa yhteisen edun tärkeyden. Se johtaa keksintöihin, sopimuksiin eri valtioiden välillä,

aletaan myös perusteellisemmin tutkia yliaistillisuuden salaperäistä maailmaa.

 

 Siveellisyys paranee;

ei sen takia, että ihmiset pakotetaan pidättäytymään nautinnoista, vaan siksi että huomataan seksin suurkuluttamisen mieluummin ottavan kuin antavan. Mässäily tylsistyttää. Uuden ajan uusiutunut ihminen haluaa tunteiden aitoutta:

Silloin vilpitön rakkaus ja välittäminen etsiytyvät vihdoinkin ihmisten sydämiin.

 

Uusi Aika (New Age), voiko se olla myös harhaoppi? Kannattaa miettiä! Kannattaa uutterasti tutkia.


 

 

 


Toivon tuon parantumisen ihmeen tapahtuvan, vaikka todellisuudessa uskominen mihinkään parempaan tuntuu pelkältä itsepetokselta. Se on vain selviytymiskeino jaksaa... Taas edelleen jaksaa; luottaa, vaikka luottaminenkin on yhtä raakaa valhetta.

Ihmisen tie on vielä pitkä rosoisin kivisirpalein päällystetty polku taivaltaa ja vasta tiemme loppumetreillä saamme kestävää sydämen lämpöä tekoihimme.

Onneksi Vesimiehen aika antaa paremmat olosuhteet henkiseen kehittymiseen (vai antaako, löytyisikö vastaus muualta). Toisaalta, tulee aina muistaa, että todellinen muutos tulee meidän sisäisestä itsestämme; omasta, vielä tällä hetkellä uinuvasta inhimillisyyden valosta.

Ehkä sen stimuloi herättämään mayaintiaanien kalenterin tietty päiväys. Kalenteri, joka on tehnyt 5 125 vuoden kierroksen ja päättynyt 21.12.12. Katsotaan ja odotetaan, mitä tuon päivän jälkeen maailmassa tapahtuu.

 

TAPAHTUMIA

 

3.2.16   Tämän päivän tilanne: pakolaisvirrat joka puolella, aiheuttavat hämminkiä ja sekasortoa. Isis pyrkii maailman herraksi

6.9.20 Isis hajonnut. Isiksen ongelmat ennen hajoamista näkyivät valtavina pakolaisvirtoina, joita Suomenkin täytyi ottaa vastaan. Ns isis-morsiamet palasivat urhojensa kuoltua sodassa Isiksen maailman valloituksen mentyä pieleen takaisin hyvään Suomeen. Heidän syynsä lähteä Isikseen oli se, koska niin sanottiin shariassa islamin laissa. Näin erään naisen mukaan.

 

12.8.21 Koko kesän ovat luonnossa taistelleet äärii-ilmiöt, on ollut paahtavaa hellettä, kaatosateita, Saksan tulvat, metsäpalot maailmalla... Koronassa suunnitellaan jo kolmatta rokotuspiikkiä riskiryhmille ja paljon on ihmisiä menehtynyt tuohon Kiinasta levinneeseen tautiin. Luonto raivoaa joka tavoin... mutta osaako ihminen siltikään muuttua, nöyrtyä olemasta enää Luonnon määräävä herra, koska typerä ihminen ei tuota hänelle annettua rooliaan tahdo oikealla tavoin käyttää. Katsotaan... luulen että ihminen jatkaa samalla tavoin tuhoisaa elämistään.

 

Tilanne tällä hetkellä vuoden 21 syksyllä: maailma palaa, hellelukemat hurjia.

Etelä-Euroopan hellekärvennys on saavuttanut tänään keskiviikkona uuden ulottuvuuden. Alustavien tietojen mukaan Italian Sisiliassa tehtiin tänään Euroopan uusi lämpöennätys, kun Syrakusa-nimisessä kaupungissa mitattiin 48,8 astetta.

Ennätyslukema odottaa vielä Maailman ilmatieteen järjestön WMO:n lopullista hyväksyntää. Mikäli Syrakusan lukema todetaan jälkitarkistuksessa validiksi, kyseessä on sekä Italian että Euroopan uusi lämpöennätys. Aiempi 44 vuotta vanha Euroopan-ennätys, tasan 48 astetta, on mitattu Kreikan Ateenassa vuonna 1977 heinäkuussa.

12.8.21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kun kuljet,

et ole yksin.

Enkeli Sofiel seuraa askeleitasi.

Hän näkee,

jos teet pahaa

hänen suojateilleen.

 

 

 

 

ASTRONOMISTEN

SYKLIEN KESTO

2150 - 2160


Maya-kalenterin mukaan syklin pituus 5 125 vuotta.


Se päättyy 21.12.12